Ook jij kan meedoen!

Het landschap is van ons allemaal, daarom vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan denken over hoe we dit landschap in de toekomst verzorgen en gebruiken. Daarom willen we iedereen: overheden en verenigingen, eigenaars en burgers betrekken bij de opmaak van de visie en het actieprogramma voor hoogstamboomgaarden in het Haspengouwse landschap. Je kan op verschillende manieren bijdragen:

  • Inventariseer: Weet jij waar er hoogstamboomgaarden in Haspengouw staan? Hoe oud ze zijn en welke soorten je er terugvindt? Deel je kennis en werk mee aan een overzichtskaart van de hoogstamboomgaarden in Haspengouw.
  • Deel je idee: Hebben hoogstamboomgaarden nog een toekomst? En hoe moet die er dan uitzien? Deel je idee breng je stem uit en bepaal mee welke acties we ondernemen. In de spelregels lees je welke stappen jouw idee aflegt voor het op de website verschijnt. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan naar onderstaande filmpjes.

Zowel voor het inventariseren als het delen van ideeën moet je je eerst registreren. Hier kan je lezen hoe wij met jouw gegevens omgaan. 

Denk je dat je op een andere manier kan bijdragen aan het project? Laat het ons weten op info@hoogstamdroomgaard.be.